Egy vidámabb jelenet

 2009.03.14. 20:29

Szegény Vanda még soxor eszembe jut. Múltkor láttam egy bébi hörit a kisállatkereskedésben, ami az anyukája mellett feküdt, de nem aludt, hanem addig-addig fészkelődött, míg felébresztette az anyját. A mamahöri szemrehányóan fordult oda, h megnézze, mi történt, de amikor látta, h csak a szokásos, gátlástalanul visszaaludt:)

Másik vicces jelenet, amit a napokban láttam, és igazából innen a cím: megvan az a rész a Jóbarátokból, amikor Rachel szül? A nagy erőlködésben véletlenül lefejeli a mellette sápítozó, roppant segítőkész Rosst, aki feltérdelve nyavalyogva közli:
– El sem hiszitek, hogy ez mennyire fájt – majd az éppen a farfekvéses babájával küzdő Rachel és a láthatólag kellőképp tapasztalt szülész-nőgyógyásznő méla undorral és hitetlenkedéssel vegyes tekintetének tüzében jobbnak látja elhallgatni és folytatni a segédkező sápítozást:)

A bejegyzés trackback címe:

https://csikasz.blog.hu/api/trackback/id/tr561002382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása