Nem az én napom?

 2008.12.19. 10:08
Nem hiszem el. Nem működik ez a hülye blog, úgyhogy drága fenyőillatú olvasóim, csak utólag olvashattok péntek hanjali érzéseimről.
 
Az történt, hogy elvesztettem egy fogadást, ezért szombat este marhapörköltet kell főzzek nokedlivel... Ill. galuskával. Csak a fogadás nyertesének nokedli. :)
 
Szóval. Nyilván rutinfeladat lesz. Még nem tudom, hogy meg mint, de lehet, nem én fogom jobban mexívni:))))
 
Am ez nem az én napom. Elázott a szőröm. Jól van na, nem kell rosszra gondolni, a kabátom gallérján figyelő műszőrről beszélek... Meg a fejemre estek ilyen esők...És még a zoknim is kilyukadt. És a billiárdos helyről eljövet a fogadás cuki nyertese (aki amúgy 1 hímsoviniszta disznó:))), nyilván nem hívta fel a figyelmemet százszor, mi vár rám szombaton,
 
Ja, a fogadásnak több része volt, a marhapörkölt már csak a dupla vagy semmi. Bár a másik tét nem annyira necces:) de most nem árulnám el, mi az, nem az a publikus fajta. És nem azért, mert így állapodtunk meg a Manchesterrel:)))) hülye C. Roni. Ki a péket érdekel, hol játszik. Tőlem aztán csinálhatná ő a marhapörköltet szombaton, nem fogadnám el a segtségét:)
 
Igen, most műdurcizom. Uff.

A bejegyzés trackback címe:

https://csikasz.blog.hu/api/trackback/id/tr93831180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása